Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Sağlık bakanı fahrettin koca, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 . Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta .

Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Bolu Dagi Tuneli Tarihinin En Sakin Gunlerini Yasiyor
Bolu Dagi Tuneli Tarihinin En Sakin Gunlerini Yasiyor from cdn.iha.com.tr
18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 . Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Sağlık bakanı fahrettin koca, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak .

Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı.

Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak . Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Sağlık bakanı fahrettin koca, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 . Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Tırlar, otobüsler ve binek araçların birbirine girdiği kazanın . Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta .

Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Tırlar, otobüsler ve binek araçların birbirine girdiği kazanın . Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak .

Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Bolu Dagi Tuneli Nde Kis Hazirliklari Tamamlandi Son Dakika Haberleri
Bolu Dagi Tuneli Nde Kis Hazirliklari Tamamlandi Son Dakika Haberleri from www.trthaber.com
Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 . Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Tırlar, otobüsler ve binek araçların birbirine girdiği kazanın . Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak . 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta .

Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak .

Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak . Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Tırlar, otobüsler ve binek araçların birbirine girdiği kazanın . Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 . Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Sağlık bakanı fahrettin koca, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta .

18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak . Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı.

Sağlık bakanı fahrettin koca, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Whhnz Muvseccm
Whhnz Muvseccm from im.haberturk.com
Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 . 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Tırlar, otobüsler ve binek araçların birbirine girdiği kazanın . Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi.

18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta .

Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Sağlık bakanı fahrettin koca, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak . Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 . Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Tırlar, otobüsler ve binek araçların birbirine girdiği kazanın .

Bolu Dağı Tüneli / Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi.. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Bolu dağı tüneli'ndeki korkunç kaza anı ortaya çıktı. Sağlık bakanı fahrettin koca yaptığı açıklamada, saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak . Tırlar, otobüsler ve binek araçların birbirine girdiği kazanın . 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta .